Nieuwe klanten via LinkedIn I Janneke Ananias

lees de verhalen van mijn powervrouwen

Wist jij dat 78% van de mensen zaken doet op aanraden van iemand anders? Yes! Nu begrijp je waarom referenties zo belangrijk zijn. Je leest ze op deze pagina.

"Genoten van de sessie vandaag. Je bent onmisbaar in het leven van een zakenvrouw!"

Groeien met je huidkliniek of beautysalon I Business coach Janneke Ananias

Als meisje had ik zoveel dromen

Een droom… om een eigen zaak uit te bouwen. 
Een droom… om elke dag vrolijk aan het werk te gaan. 
Een droom… om een mooi cliënteel op te bouwen,
Een droom… om naam te maken in onze branche,
Een droom… om met een fantastisch team samen te werken,
Een droom… om de beste apparatuur te kopen,
Een droom… om getraind te worden door de beste ter wereld,
Een droom… om een pand te kopen dat financieel onhaalbaar lijkt te zijn.

En deze dromen zijn werkelijkheid geworden! Dankbaar voor onze coach Janneke…

Dankbaar… voor de grenzen die zij mij heeft doen verleggen, die me heeft doen DURVEN dromen, en straffer nog, die me gesteund heeft om deze dromen WAAR te maken!

Dankbaar… voor de ondersteuning die je aan mijn team en mezelf geeft,

Dankbaar… voor jouw focus dat je meedenkt met het uitbouwen van Bar à Beauté!” 

Lies Vervaele

Zaakvoerder & PMU expert van Bar a Beauté in Knokke https://www.barabeaute.be/

"Hoeveel eye openers kan een mensen hebben tijdens 1 coachgesprek?!"

Naast de marketing skills, heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf.

Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website aanpassen, social media beheren en zelfs advertenties draaien.

Naast deze marketing skills, heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf. Ik heb geleerd hoe ik aan mijn dromen kan werken. Om te geloven in mezelf. Vertrouwen te hebben.

Het groeitraject was zeer belangrijk voor mij omdat ik wil uitstappen van mijn vastgeroest carrière pad en waar ik stilletjes aan afscheid van het nemen ben, tegen de wil in van mijn omgeving die zeer traditioneel en behoudsgezind denkt.

Voordat ik coaching startte, had ik wel eens een paar online lessen gevolgd over insta/je ideale klant bij iemand anders. Maar tijdens de kennismaking met Janneke wist ik al na 1 minuut dat ik haar nodig had. Ik denk dat ik dat zelfs al beslist had voor ons telefoontje (had al rondgekeken op de website). Ik wilde voor de opstart van mijn zaak alleen werken met de besten omdat ik me ook direct goed wilde positioneren.

Ik heb ontzettend veel geleerd. Zowel op vlak van kennis (tools), als op vlak van persoonlijke zelfontwikkeling. Mindset, misschien nog wel het belangrijkst. Weten dat je er altijd was.

Als coach is Janneke gedreven, toegewijd, zorgzaam naar ons als klant toe. Ondanks de vele domme vragen die je krijgt, blijf je kalm en beleefd. Enthousiast ook wel. Je hebt echt een droomleven, je beseft het en je komt er voor uit. Vind ik ook knap. Wij Vlamingen zouden ons al beginnen te verontschuldigen.

Valerie Borgions 

SkinCare Valerie
www.skincare-valerie.be

"Ik heb genoten van de diepere babbels en dat ik echt mezelf kon zijn en mijn diepste geheimen kon delen."

IK HEB HELE GROTE STAPPEN GEZET EN WE ZIJN NOG NIET KLAAR!

Voordat ik begon met het coaching traject had ik heel veel in mijn hoofd maar wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Ik zocht iemand die mijn gedachten kon structureren en dat ik het kan uitwerken. 

Er kwam zoveel op mijn pad maar heeft Janneke ervoor gezorgd dat mijn focus bij mijn bedrijf blijft daar ben ik haar dankbaar voor. Ik heb hele grote stap gezet met Janneke en we gaan nog grotere stappen zetten! Janneke denkt met je mee, zet je aan het werk! Ze geeft je inzichten! Een geweldige coach. Zeker een aanrader.

Ilknur Turna

Eigenaresse van Blush Institute Haarlem
www.blushskininstitute.nl

DIT ZIJN APPJES VAN MIJN coachees

Review Janneke Ananias

De zakelijke kant van Janneke hield me een pijnlijke maar leerzame spiegel voor.

Ik heb genoten van de diepere babbels en dat ik echt mezelf kon zijn en mijn diepste geheimen kon delen. Je bent een mooie ziel en het was fijn om samen te werken en wie weet kruisen onze wegen in de toekomst! 

Nooit heb ik getwijfeld om samen te werken. Voor mij was het een einde van een moeilijke periode en ik heb gaandeweg terug de kracht gevonden om mezelf te worden en in mijn kracht te staan.

De NLP sessie over angsten heeft echt iets veranderd voor mij. Het was intens maar goed voor mijn groei. Groei is mijn zielsmissie dus ik vind dat super belangrijk. Ik vind Janneke gewoon een heel fijn iemand en we delen op veel vlakken dezelfde mindset. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik gewoon mag zijn wie ik ben en mag geloven in mezelf.

Als coach is Janneke iemand die ook hard met haar eigen groei bezig is en daarmee anderen kan helpen. Gevat en medelevend. Ook een hardere zakelijke kant die me een spiegel voorhield. Ik heb daaruit geleerd dat ik de dingen sneller moet oppakken en mijn verantwoordelijkheid moet nemen. Ik beveel Janneke aan als coach aan iedereen die zowel professioneel als op innerlijk vlak wilt groeien!

Lies van Hoof

Zaakvoerster Perfect Skin By Lies
www.perfectskinbylies.be

Dankbaar voor de grenzen die zij mij heeft doen verleggen, die me heeft doen DURVEN dromen, en straffer nog, die me gesteund heeft om deze dromen WAAR te maken!

‘’Het traject heeft veel bijdragen aan mijn groei als ondernemer maar ook als persoon. Door meer aandacht te besteden aan zelfzorg en reflectie, ben ik me ervan bewust dat ik nu meer kwaliteit en creativiteit lever aan mijn klanten.’’

Voorafgaand aan het coachingstraject vroeg ik mij af of deze investering het waard was en of ik daadwerkelijk zal ontdekken in welke richting ik wil gaan in mijn bedrijf en leven.

Nu beveel ik een traject bij Janneke aan bij iedereen die vastzit in beperkende overtuigingen en coaching kunnen gebruiken in bewustwording en het behalen van doelen op persoonlijk en business vlak.

Janneke is een coach met een hart van goud en zonder vooroordelen. Janneke heeft een eerlijke en enthousiaste communicatie. Haar tonnen kennis in combinatie met een holistische aanpak, stellen haar klanten gerust en laten hen groeien in zowel zichzelf als in hun bedrijf.

Na het coachingstraject, besef ik me dat ik met minder werken betere kwaliteit kan leveren. Het traject heeft veel bijdragen aan mijn groei als ondernemer maar ook als persoon. Door meer aandacht te besteden aan zelfzorg en reflectie, ben ik me ervan bewust dat ik nu meer kwaliteit en creativiteit lever aan mijn klanten.

What you want exists. Don’t settle until you get it:)

Mijn groei is onwijs waardevol geweest. Ik heb namelijk meer rust in mijn mind en body. Tijdens het traject heb ik geleerd dat IK het waard ben om af en toe eens de teugels los te laten en alles te bekijken vanuit een helicopterview. Dit alles geeft mij zoveel energie waardoor ik meer creativiteit heb en meer kwaliteit kan leveren.

Ik zal Janneke haar enthousiasme heel hard missen. Gelukkig kan ik wekelijks nog naar haar leerzame podcast luisteren. Ik ben groot fan van Janneke haar podcast. Ze toveren telkens weer een glimlach op mijn gezicht.

Ik zal Janneke haar tips altijd blijven gebruiken wanneer ik denk terug te vallen in oude patronen of beperkende overtuigingen.

Leen Ryckaert

Eigenaresse van Maison Pur
www.maisonpur.be

heb jij ook het knagende gevoel dat je iets moet veranderen als je verder wil komen?

Veel van mijn vrouwen hadden dit gevoel ook. Ze wilden groeien, meer of beter. Maar de weg ernaartoe was nog onduidelijk. Als gecertificeerd NLP Master Coach kan ik je helpen om je doelen te behalen. Mijn grootste drijfveer is om jou te begeleiden in het creëren van je meest authentieke pad, in business en life.

Nu is het tijd voor jouw avontuur.

De beste investering die je kan doen, is die in jezelf.

Wil je graag kennismaken?

Stuur me gerust een berichtje. Meestal reageer ik binnen 2 werkdagen.

Liefs Janneke