GROW YOUR SKIN & BEAUTY BUSINESS™

Dit is dé business, marketing en mindset opleiding voor huid- en beauty experts die willen verder groeien!

Wil je leren hoe je meer omzet kan genereren terwijl je efficiënter werkt en meer rust en vrijheid ervaart? Doe dan mee met dit unieke opleidingsprogramma in de huid- en beauty branche die je volledig in je eigen tempo doorloopt. Nu met 6 maanden extra coaching en begeleiding van Janneke Ananias, NLP Business coach voor huid- en beauty ondernemers.

Janneke Ananias

Jouw skin of beauty business heeft potentie om te groeien, maar je loopt vast

.. herken je jezelf hierin?
Lees dan verder!

Of klik hier om je direct aan te melden voor business coaching.

Oke lieverd, blijf je aanrommelen?
of ga je vanaf nu je dromen serieus nemen!

Let's g(R)o(W)!

In de afgelopen jaren heb ik 2000+ vrouwen met een eigen beautysalon of huidkliniek geholpen om hun dromen te verwezenlijken. Net als jij worstelde ik ooit, zonder focus of doel, gewoon hard werkend om mijn salaris binnen te halen.

Tot ik het zat was. Ik voelde dat er meer potentie in mij en mijn business zat, dus ik besloot mijn potentie serieus te nemen. Je leeft maar 1 keer en ik wil daar alles uithalen! In mijn eigen reis ontdekte ik dat investeren in mezelf de belangrijkste sleutel is om een winstgevend bedrijf te bouwen. Door opleidingen te doen in persoonlijke ontwikkeling, ondernemersvaardigheden, marketing, hartgerichte sales en mindsetopleidingen groeide niet alleen mijn bedrijf, maar ook die van de vrouwen die ik begeleidt.

Fast forward….  Sinds 2018 train en coach ik huid- en beauty ondernemers. Inmiddels zijn deze vrouwen de top leaders in de branche en in de periode dat ik met ze samenwerkte, zag ik ze verdubbelen in omzet (sommigen zelfs uit tot 1 miljoen+ per jaar). Ik hief het champagne glas met ze mee als ze verhuisden naar hun droompand en ik zag ze meer vrijheid creëren door te focussen op beter betalende klanten of medewerkers aannemen. 

Al snel zat mijn 1:1 coaching container VOL. Er ontstond een wachtlijst en door de resultaten die ik keer op keer behaalde met ondernemers in deze specifieke branche, ging mijn prijs omhoog. Ik voelde dat ik ook de ‘eenpitters’ en skin/beauty experts met een kleiner team wilde helpen en daarom ontwikkelde ik de Grow Your Skin & Beauty Business™ opleiding, waarin ik je meeneem in de stappen die je moet zetten om door te groeien naar 10-20 of zelfs 30K maanden, zonder dat je daarvoor een sky high investering hoeft te doen. Een win-win deal voor iedereen! 

Ik ben niet de zoveelste coach die het 'wel leuk vindt' om anderen te helpen.

Business- en mindset coaching is mijn vak waarbij ik ontelbare vlieguren heb gemaakt en internationaal erkende diploma’s behaalde.

Mijn GYSBB™ ondernemers opleiding gaat verder dan alleen een standaard cursus ‘hoe groei je Instagram‘. In deze opleiding met bijbehorend 6 maanden  coach traject leer je een winstgevend behandelaanbod samenstellen vanuit jouw authentieke kracht, slimme marketing toe te passen (yes ik was in het verleden marketing trainer) en te groeien als zelfverzekerd ondernemer. Dit is een life- en business opleiding waarvan je de lessen voor de rest van je leven zult toepassen.

zij gingen je voor!

Coaching voor beautysalons en huidklinieken
Referentie GYSBB
Review Business Coach Janneke Ananias
Review Business Coach Janneke Ananias
Coaching voor beautysalons en huidklinieken
Review Business Coach Janneke Ananias

Met deze complete opleiding ga jij je huid of beauty kliniek binnen 6 maanden laten groeien naar meer winst, meer fijne cliënten en meer vrijheid.

In mijn Grow Your Skin & Beauty Business™ opleiding zitten álle cursussen en trainingen voor Skin- & Beauty ondernemers die jou gaan helpen groeien in klanten en omzet door middel van videolessen over business, marketing & mindset.

De grootste ‘win’ voor jou is dat jij niet meer alles zelf hoeft uit te vogelen. Dit is jouw stappenplan om de komende maanden te DOEN in plaats van blijven hangen in de vragen HOE?

Grow Your Skin & Beauty Business programma coaching voor huid en beauty ondernemers

Ik ben niet de zoveelste coach die het 'wel leuk vindt' om anderen te coachen. Business en mindset coaching is mijn vak waarin ik honderden vlieguren maakte en internationaal erkende diploma's heb behaald.

Dit krijg je nu als je in mijn GYSBB™ programma stapt

In dit programma ga je in praktische stappen toewerken naar meer omzet, meer klanten én meer vrijheid voor jezelf. Deze business opleiding komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is.

Grow Your Skin & Beauty Business programma coaching voor huid en beauty ondernemers

Totale waarde: 8.997 euro

Grow Your Skin & Beauty Business™ - De opleiding

Complete ondernemers opleiding met video trainingen en coach opdrachten over slimmer ondernemen in de huid en beauty branche. Dit is een verzameling van jarenlange 1:1 coaching op gebied van business, mindset en marketing. 

Dit zijn de 9 modules:

 • Van huid/beauty expert naar succesvolle ondernemer.
 • Next level money mindset creëren.
 • Zelfverzekerd je behandel- & productaanbod verkopen
 • Onderscheidend zijn in een overvolle markt. 
 • Marketing voor je salon of kliniek
 • Efficiënter met je tijd omgaan 
 • Verbeter je mindset en communicatie 
 • Werken met personeel
 • Online bibliotheek vol met how to video’s, checklist, tools & templates.
Adverteren op FB en Instagram

Totale waarde: 997 euro

Cursus - Binnen 2 weken nieuwe klanten voor je praktijk met social media advertenties

In deze verdiepende cursus leer je stap voor stap advertenties te maken met als doel nieuwe klanten aan te trekken voor je behandelingen, consulten of trajecten. Ik ga je een aantal adverentiefunnels laten zien die voor huid- en beauty ondernemers heel interessant zijn om toe te passen. Ik beloof je dat je na deze cursus nieuwe klanten gaat verwelkomen doordat je nu eindelijk eens slim adverteert (en nee, dan bedoel ik niet de knop promoten).

 • Adverteren stap voor stap uitlegt. 
 • Achter de schermen video’s van advertentiecampagnes 
 • Binnen 2 weken nieuwe klanten door je advertenties
Instagram training: Meer afspraken en bestellingen voor je salon/kliniek

Totale waarde: 397 euro

Instagram Training - Meer afspraken en bestellingen voor je salon/kliniek

In deze training leer je hoe je op een authentieke manier je bereik, volgers en verkoop verhoogt op Instagram. Met modules over de 3 belangrijkste stappen om te groeien op Instagram, hoe je jezelf op een unieke manier profileert in een markt waarin iedereen hetzelfde lijkt te doen, hoe je op een slimme manier altijd nieuwe content ideeën hebt en efficient te werk gaat met het inplannen van de juiste content formats.

 • Inclusief werkboek: Zo schrijf je content die de juiste klanten aantrekt.
 • Extra masterclass van huidtherapeut en social media manager Nikita Kanjer, bekend van Huidkanjers.
 • Inclusief: Template voor Insta carrousel posts (Instagraphics).

Totale waarde: 197 euro

NLP Training - Doelen stellen en behalen

In deze unieke NLP training leer je exact hoe je samen met jouw brein betere doelen stelt om te manifesteren zoals succesvolle ondernemers dat doen.

 • Inclusief werkboek: Doelen stellen en behalen.
 • Met een extra opgenomen masterclass waarin ik je begeleid tijdens de NLP opdracht.
Binnen 1 uur meer focus

Online masterclass waarin ik je coach om binnen 1 uur meer focus te krijgen zodat je sneller je doelen behaald. 

 • Met opdracht om je belemmerende overtuigingen aan te pakken.
 • Deze NLP coach sessie kan je vaker aanzetten zodat je elke keer hulp hebt als je even geen motivatie of focus hebt
Besloten community met huid- en beauty ondernemers

Toegang tot de besloten community met gelijkgestemde huid- en beauty ondernemers die van elkaar leren door te sparren en vragen te stellen. Dit netwerk is van onschatbare waarde want hierin zijn al meerdere ‘business buddy’ vriendschappen in ontstaan!

Totale waarde: 1497 euro

6 maanden business coaching & extra begeleiding

Naast alle online modules, krijg je 6 maanden extra begeleiding & coaching met feedback momenten 🚀

 • Dagelijks vragen stellen in de Q&A
 • Maandelijkse coachingsessie
 • Elke 4 weken geef ik feedback op websites, branding, social media kanaal, opbouw van een behandeltraject / of actie
 • Uitnodigingen voor verdiepende (gast) masterclasses


Ik durf te zeggen dat je hierdoor alleen al 100% gegarandeerd een flinke business boost krijgt! Je krijgt direct de planning voor de live sessies zodat je tijd genoeg hebt om je agenda hiervoor vrij te maken.

🎁 … en dan nu extra masterclasses van mij gast coaches … 🎁

6 elementen om van website bezoekers klanten te maken van Annet Ent

Dit is een masterclass speciaal voor skin- & beauty klinieken door mijn favoriete webdesigner Annet Ent.  Bekijk deze masterclass voor ontzettend veel tips over jouw website. 

Updgrade je (sk)insta profiel met Nikita Kanjer

Whoep Woep! Nikita heeft als gediplomeerd huidtherapeut meegewerkt aan de ontwikkeling van het GYSBB™programma. Haar expertise is social media inzetten voro je huidkliniek. In deze gast masterclass laat ze stap voor stap zien hoe je je Instagram voor je huidklinek een upgrade geeft!

Authentiek en Succesvol Verkopen met Thomas Schietse (ook voor teams)

Thomas is bekend van Mesoestetic en vertelt in deze gast masterclass hoe je als huidexpert verbindend kan verkopen. Ook neemt hij je mee hoe hij als salesmanager van een team moest veranderen in mindset omdat hij niet meer zelf de verkoop ging doen maar zijn team. Hier zul je als groeiende kliniek ook tegenaanlopen. Haal hier je inspiratie in een exclusief en openhartig gesprek. 

Één van de nieuwste masterclasses!!
Gabriëlla van De SEOSchool gaat je leren hoe je met jouw website continu nieuwe klanten aantrekt door je salon of kliniek, ook als je niet aan het werk bent.

De masterclass gaat over SEO! In Jip en Janneke-taal betekent dat “hoger komen in Google met de juiste zoekwoorden op je website”. Deze masterclass is laagdrempelig en zit vol met praktische tips, zodat jij meteen aan de slag kan met het verbeteren van jouw vindbaarheid in de zoekmachine.
Verhoog je expertstatus met deze vakgerichte masterclass over Orthomoleculaire therapie

Romy is orthomoleculair therapeut met 5+ jaar ervaring bij 3000+ cliënten en is gespecialiseerd in het behandelen van huidklachten van binnenuit met voeding, leefstijl, kruiden en suppletie. Ze werkt samen met meer dan 50 huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten in Nederland en België en leert hen stap voor stap hoe zij hun cliënten effectief en blijvend van hun huidklacht af kunnen helpen. In deze gastmasterclass zal Romy haar geheimen met je delen over hoe je je cliënten van binnenuit kunt helpen naar een gezonde, stralende huid zonder onzuiverheden. Wees erbij, dit wil je niet missen!

Oke nog eentje dan! 🥳 Verdiep je in gepersonaliseerde skin care op basis van DNA 🧬

Dr. Barbara Geusens richtte vijf jaar geleden haar eigen huidverzorgingsmerk op: Nomige. Ze is doctor in de dermatologie en heeft sinds 2022 ook een skin instituut in het centrum van Gent waar ze gelaatsverzorgingen op maat geeft, op basis van DNA-analyses. “Een uniek concept in België”.

Tijdens de gast masterclass vertelt Barbara je hoe je als huid/ beauty expert op een simpele manier inzichten kan krijgen uit het persoonlijke DNA-profiel van je klant. De voordelen hiervan zijn:

 • je kijkt dieper dan alleen de huid
 • het past perfect in de wereld van nu: een holistische aanpak
 • je verbreedt je kennis als expert en onderscheidt je van de rest binnen jouw regio.
 • ..en niet te vergeten: verkopen van behandelingen en producten gaan makkelijker doordat jouw klant gepersonaliseerde inzichten en advies krijgt.
Succesvol samenwerken met je team of freelancers

Hoe zorg je ervoor dat je op een fijne manier samenwerkt met je medewerkers? Of wat moet je doen als je niet tevreden bent over een freelancer? Zelfs als je geen team hebt is dit super waardevol want ik leer je beter communiceren met jezelf als leider én met anderen. Of dat nu teamleden zijn of je partner, je kan het op allerlei relaties toepassen. Dit is een levensles over beter leren communiceren, aansturen en leiderschap.

Totale waarde van alle waardevolle inzichten, strategieën, how to video’s, trainingen, templates en opdrachten: 

Totaal € 12.085

maar nu slechts 

€2.997,-

Of betaal in 3 termijnen a 999,- of 6 termijnen a 499,50. 

Je risico is letterlijk nul met mijn 100% niet goed geld terug garantie

Ik heb er heel veel vertrouwen in dat wat je gaat leren in mijn programma jou gaat helpen om jouw bedrijf exponentieel te laten groeien. Alle ondernemers die met het programma aan de slag zijn gegaan zijn uiterst tevreden en laten hun bedrijf groeien.

Mocht je binnen 14 dagen toch merken dat het programma voor jou te weinig waarde biedt, dan stort ik met alle liefde je volledige aankoopbedrag terug.

deze huid & beauty ondernemers gingen je voor en werken AAN de groei van hun beauty of huidkliniek

Dit is dè business, marketing & mindset opleiding die je als huidtherapeut nooit hebt gehad!

Nikita Kanjer - Gediplomeerd Huidtherapeut

Na 6 maanden ziet jouw leven er zo uit

 • Je bent veranderd van ‘hollen en stilstaan’ naar een ondernemer met een duidelijke strategie zodat je vanuit rust en plezier je zaak runt.

 • Je gelooft in je eigen authentieke kracht en trekt exact de klanten aan die jij het allerliefste wilt. Je weet nu dat jij een unieke waarde hebt in een markt waarin het lijkt alsof iedereen hetzelfde doet.

 • Je omzet is gestegen door meer productverkoop en een slimmer aanbod in je dienstenpakket neer te zetten.

 • Je hebt meer controle over je geld omdat je een complete shift in je money mindset doorgemaakt.

 • Je werkt efficiënter en hebt meer rust en focus in je hoofd (en je agenda). Daardoor is er een juiste balans tussen je werk en privéleven.

 • Het is verleden tijd met de ‘ik doe maar wat’ strategie in je marketing. Je zet nu jouw online kanalen strategisch in. Jouw marketing machine loopt zoals het bedoelt is. Resultaat? Je trekt altijd nieuwe cliënten aan zonder afhankelijk te zijn van mond-tot-mond reclame.

 • Je hebt de belangrijke lessen voor de rest van je leven geleerd. Je bent meer in control over jouw emoties en gedachten waardoor je veel meer voor elkaar krijgt dan je ooit durf te te dromen. Na dit unieke programma ben je niet alleen gegroeid als ondernemer maar ook als persoon. 

Ben je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Neem een kijkje achter de schermen

CHeck check dubbel check

Dit is voor jou als je:

Dit is niet voor jou als je:

De vrouwen met wie ik werk behalen succes na succes.

Doordat ik veel ervaring heb in de branche en weet wat er speelt in het dagelijks reilen en zeilen van een kliniek of salon, kan ik jou ook helpen om jouw dromen waar te maken.
 

Inmiddels heb ik een flink aantal ambitieuze vrouwen mogen begeleiden om hun dromen te verwezenlijken. Meer klanten, meer omzet, meer structuur en dus meer vrijheid.

Dankbaar… voor de grenzen die zij mij heeft doen verleggen, die me heeft doen DURVEN dromen, en straffer nog, die me gesteund heeft om deze dromen WAAR te maken!

– Lies Vervaele | Bar à Beauté –

Iedere kliniek of salon is uniek en ik kan jou helpen om middels jouw authenticiteit je bedrijf te laten floreren.

Hoe ga ik jou helpen?

In het GYSBB™ programma gaan we aan de slag met een authentieke profilering die helemaal resoneert met jouw visie en missie. Ik leer je hoe je erachter komt wat je écht wilt zodat jij de ondernemer kan zijn die jij graag wil zijn.

Binnen no-time ga je betere content maken, zichtbaarder en zelfverzekerder zijn op social media, slim adverteren én jouw sales en omzet gaan omhoog.

Wat mij anders maakt dan de zoveelste marketing trainer is dat ik naast social media- en advertentiespecialist ook gecertificeerd NLP mastercoach ben.

Ik ga jou helpen om je zelfverzekerder en daadkrachtiger te voelen als ondernemer, zodat je met plezier en rust het maximale uit jezelf en jouw bedrijf kan halen.

Word je hier enthousiast van? Ga dan nu direct aan de slag.

Dit is wat je krijgt als je nu instapt

Grow Your Skin & Beauty Business programma coaching voor huid en beauty ondernemers

Klaar om binnen 6 maanden jouw huid of beauty kliniek naar een hoger niveau te tillen? Ga in praktische stappen toewerken naar meer omzet, meer klanten, meer vrijheid. Dit opleidingsprogramma komt met 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is.

 • Complete Grow Your Skin & Beauty Business cursus met video trainingen en opdrachten over slimmer ondernemen in de huid en beauty branche. (€8.997)

 • 6 maanden groepscoaching en feedback waarin je advies mag vragen over je website, social media en je behandelaanbod of acties. (€1.497)

 • Toegang tot de besloten community met gelijkgestemde huid- en beauty ondernemers. Dit netwerk is van onschatbare waarde want hierin zijn al meerdere ‘business buddy’ vriendschappen in ontstaan.

 • Online bibliotheek vol met how to video’s, checklist, tools & templates.

 • Levenslange toegang en alle updates.
 • Cursus ‘Binnen 2 weken nieuwe klanten door adverteren op Facebook & Instagram’ (€997)
 
 • Instagram training – speciaal voor de huid- en beauty branche (€397)

 • NLP training – Doelen stellen en behalen (€197)

 • NLP coaching – Binnen een uur meer focus (€97)

 • 7 extra (gast) masterclasses over marketing en succesvol ondernemen in de huid- en beauty branche! (€582)

Totale waarde van alle waardevolle inzichten, strategieën, how to video’s, trainingen, templates en opdrachten: 

Totaal € 12.085

NU Maar €2.997,-

Of betaal in 3 termijnen a 999,- of 6 termijnen a 499,50. 

Als je nog niet overtuigd was,
lees dan deze reviews

“Sinds de lockdown zijn wij volop actief geweest met meer productverkoop en naamsbekendheid op social media. Ik besefte mij dat ik dit niet alleen aankon en daarom wilde ik leren van Janneke.

Een andere succesvolle onderneemster vertelde mij over Janneke tijdens een training met huidtherapeuten. En sinds Janneke ons ook traint, is onze social media gaan ‘boomen’. Onze omzet is flink gestegen en dat houden we ook maandelijks vast. 

Bij deze kan ik Janneke bij iedereen in onze branche aanraden. Het is een voordeel dat ze onze branche van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten kent. We kunnen hierdoor gemeenschappelijke kennis delen en ze weet zeer goed hoe je onze doelgroep moet aanspreken.”

Lies Vervaele van Bar à Beauté
Referentie Bar à Beauté I Janneke Ananias

“Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website verbeteren, social media beheren en zelfs advertenties draaien. 

Naast deze marketing skills, heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf. Ik heb geleerd hoe ik aan mijn dromen kan werken. Om te geloven in mezelf. Vertrouwen te hebben. 

Leren van Janneke was zeer belangrijk voor mij omdat ik wil uitstappen van mijn vastgeroest carrière pad en waar ik stilletjes aan afscheid van het nemen ben, tegen de wil in van mijn omgeving die zeer traditioneel en behoudsgezind denkt.”

Valerie Borgions VAN SkinCare Valerie

Enkele resultaten van anderen

Een ervaren onderneemster met een bestaande kliniek en 3 medewerkers wilde meer vanuit flow en plezier gaan ondernemen in plaats van constant stress en brandjes blussen. Na 3 maanden zei ze “Ik heb weer plezier in mijn job!”

Een beautykliniek in West-Vlaanderen draaide voorheen een maandelijks omzet tussen de 40.000 en 60.000 euro. Nu draaien zij consistent elke maand 100.000 euro omzet! En 2 op de 3 klanten vertelt dat zij via social media bij hun terecht komen. Dankzij de advertenties en de zichtbaarheid op Instagram.

Een beautysalon in Noord-Holland heeft in een korte tijd haar omzet verdubbeld van 15.000 naar 30.000 euro per maand. Ook was het doel om te werken aan de zelfstandigheid van het team. Nu kan de eigenaresse regelmatig naar het buitenland, terwijl de zaak doordraait.

Een ambitieuze dame in België stopte met haar baan en startte als huidexpert. Na 6 maanden tikte ze al 107.000 euro omzet aan.

1 op 1 business coaching I Janneke Ananias

Maar het gaat niet alleen om omzetverhoging

Ik ga jou ook helpen om:

Want deze zaken zijn de fundering voor een succesvol bedrijf en een duurzame relatie met je klanten.

Veelgestelde vragen

YES! Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de coaching calls 

Dit programma is zo gemaakt dat je hier volledig zelfstandig mee aan de slag kan maar het kan fijn zijn als je even vragen wil stellen, feedback wil hebben of gecoacht wil worden op de juiste mindset, motivatie en focus. Na je aanmelding, krijg je toegang tot de leeromgeving en daar kun je ook zien wanneer de coach sessies gepland zijn. Je ontvangt een Zoomlink om mee te kunnen doen. Dit is niet verplicht maar kan wel handig zijn als je hulp nodig hebt of van anderen wil leren. 

Ben je op zoek naar 1:1 begeleiding en draai je al minimaal €350.000 omzet per jaar?

Plan dan hier een gratis 1 op 1 strategiegesprek met mij in om te kijken of we een match zijn voor mijn 1:1 mentorship.

Na inschrijving kan je direct starten met de trainingen en cursussen in het Grow Your Skin & Beauty Business Programma.

Na betaling ontvang je inloggegevens waarmee je kan inloggen in de academy. Vanuit daar kan je direct beginnen met het doornemen van de videolessen en de opdrachten.

Meestal tussen 1 en 1,5 uur. 

Voor altijd! 🙂

Je krijgt levenslang toegang tot alle content in de cursus.

De online leeromgeving is 24/7 tot jouw beschikking en is te bekijken of al je favoriete devices. Je kan dus altijd en overal kijken.

Zeker niet! Sterker nog, dit programma is voor iedereen die willen doorgroeien naar +10k maanden én VER daarboven! Sommige deelnemers in dit programma zijn pas een jaar geleden gestart met hun salon en anderen hebben ondernemen al langer en hebben een aantal werknemers in dienst. Het maakt niet uit ‘hoe groot je bent’, uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: die agenda vullen. Betere klanten aantrekken, meer salaris voor jezelf, meer vrijheid en plezier in het ondernemen. Je niet alleen voelen en zelfverzekerder worden in de keuzes die je maakt. Laat je ook vooral inspireren door de vrouwen die al een poosje langer ondernemen! Dit is echt de beste investering ever, als je wil leren van andere ondernemers in jouw branche!

Het Grow your Skin en Beauty Business programma is dus voor de solo-preneurs met een salon aan huis, maar ook voor ondernemers die al 1 of 2 medewerkers in dienst hebben en 10-25k maanden draaien, en die willen leren hoe ze verder kunnen groeien. 💪🏽

Yes, ik doe mee!!

Super leuk, gefeliciteerd! Ik heb geen dag spijt gehad van het ondernemersavontuur. Yep, een avontuur is het zeker! Dus flow lekker mee met alles dat er op je pad komt.

Deze Business opleiding scheelt je een aantal jaren aankloten en zelf uitproberen. Dus dit GYSBB programma is méér dan de investering waard. 

Lees ook even deze review van Valerie, zij startte een jaar geleden haar schoonheidsinstituut omdat ze wilde stoppen met haar baan in loondienst. 

“Een jaar geleden wist ik niets van marketing. Ik had niet eens een Instagram account. Nu kan ik alle aspecten van mijn marketing zelf, zoals mijn website verbeteren, social media beheren en zelfs advertenties draaien. Naast deze marketing skills, heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf. Ik heb geleerd hoe ik aan mijn dromen kan werken. Om te geloven in mezelf. Vertrouwen te hebben. Leren van Janneke was zeer belangrijk voor mij omdat ik wil uitstappen van mijn vastgeroest carrière pad en waar ik stilletjes aan afscheid van het nemen ben, tegen de wil in van mijn omgeving die zeer traditioneel en behoudsgezind denkt.” 

Yes, ik heb ondernemers in mijn programma waarbij één van de medewerkers verantwoordelijk is voor de social media en marketing. Jouw teamlid kan in de academy alle lessen over marketing en authentieke brand, social media én adverteren op Facebook & Instagram volgen.

Voor een optimale groei van je bedrijf, is het nodig dat jij als ondernemer ook modules gaat doorlopen. Voor jou zijn deze modules interessant:  ondernemerschap, sales & money mindset, verbeter je communicatie, omgaan met je grootste vijand: jouw brein.

Op deze manier werken jullie optimaal samen aan de groei van de kliniek.

wauw! Als je helemaal tot hier bent gekomen, dan ben je 100% geschikt om aan de slag te gaan 😉

Je bent ready om met deze praktische stappen binnen 6 maanden je huid of beauty kliniek naar een hoger niveau te tillen. Dit opleidingsprogramma komt met een 100% geld terug garantie voor als het niks voor je is.