Strategie gesprek aanvragen

Ben jij benieuwd of wij een match zijn?

Vraag een gesprek aan waarin ik je vertel welke potentie ik zie voor jouw bedrijf en hoe jij je mooiste dromen waar kan maken.

Voor wie?

Ik werk uitsluitend met vrouwelijke ondernemers die de ambitie hebben om op hun eigen manier verder te groeien in het ondernemerschap maar ook als authentieke vrouw.

Zij hebben een dieperliggende drijfveer om hun klanten zelfverzekerder, krachtiger en gelukkiger te laten voelen. Dat doen zij door diensten te verlenen zoals coaching, behandelkuren, therapiesessies, trainingen, (online) advies te geven. Waarom? Dit matcht het meest bij wat ik ‘mijn vrouwen’ wil leren. Onbewust trek ik dit soort mensen aan ūüėČ 

De meeste vrouwen die ik help hebben het misschien zelf niet zo door maar als ze eerlijk zijn naar zichzelf zijn ze gevoelige wezens. Ze maken keuzes op basis van ‘gevoel’. Daardoor missen ze soms wat strategie of een duidelijk plan. Ik ben zelf HSP’er en spiri wiri maar aan de andere kant een business woman met een flinke dosis strategisch inzicht. Ik ben gek op cijfers en geld verdienen op een manier waarbij ik mezelf niet helemaal uitput qua energie. Mijn zelfinzicht was vanaf m’n twintiger jaren al bijzonder sterk ontwikkeld. Een oude ziel in een modern jasje. Ik vind dit een magische combinatie en jij kan daar je voordeel uithalen. 

Ik werk met 2 ‘soorten’ ondernemers


(ik wil je helemaal niet in een hokje plaatsen, maar ik moet toch even zo verwoorden zodat je begrijpt wie ik wel én niet help)

Je hebt een fysieke locatie waar je je klanten ontvangt
Misschien heb je een praktijk, kliniek of instituut, je wilt groeien in afspraken en behandelingen. Ik heb hier jarenlange ervaring mee en weet exact wat jij moet doen om dit te realiseren. 

En/of…. 

Je hebt de ambitie om online te ondernemen 
Het kan ook zijn dat je de ambitie hebt om (net als ik) minder vast willen zitten aan een locatie en de stap willen zetten naar online ondernemen. Als dit jouw wens is, dan zal ik je vanuit mijn eigen ervaring gaan coachen naar een succesvol en winstgevend online business waarbij je ook kan genieten van je gezin of een reizend bestaan. 

 

De ondernemers die ik wil helpen, geloven dat zij, naast het groeien in omzet en klanten, ook moeten blijven ontwikkelen als persoon. Zij laten zich inspireren door de vrijheid en opschaal mogelijkheden dat het ondernemerschap kan bieden, maar hebben daar nog wel praktische hulp bij nodig omdat de implementatie soms nog lastig is. Ik werk met jou aan je strategie, marketingplan en een ijzersterke mindset te ontwikkelen. 

in het
strategie
gesprek...

De vrouwen die ik coach

Houden van het avontuur dat ondernemerschap heet, maar voelen zich soms alleen. Ze missen een sparringpartner op niveau en een veilige plek waar je kwetsbaar mag zijn. 

Iemand die je begrijpt maar ook de liefdevolle en oprechte feedback geeft die je nodig hebt om naar dat volgende niveau te groeien, in je business en als uniek persoon.

De vrouwen die ik begeleid, wisten voorafgaand aan een traject niet precies wat ze nodig hadden. Achteraf zeggen ze: ik had behoefte aan een gekwalificeerde coach zoals jij. Iemand die je groter maakt dan je zelf ooit durfden dromen

Beautysalons en huidklinieken I Coach Janneke Ananias

je bent klaar om te groeien, maar je weet niet hoe

 • Je bent je eigen bedrijf gestart omdat je gepassioneerd bent over je vak, maar wel hulp nodig hebt om (sneller) verder te groeien.

 • ¬†Je werkt jezelf helemaal de rambam, je wil meer vrijheid ervaren en voelt ondertussen dat dit niet gaat gebeuren als jij zelf niets veranderd.¬†

 • Op dit moment draai je een prima omzet. Maar je mist de focus en strategie om vanuit flow te ondernemen. Je doet van alles, maar aan de andere kant ook weer net niets.


 • Je scrolt uren door Instagram en wordt daar soms onzeker van. Je wilt weten hoe je meer klanten aantrekt via online kanalen.¬†

 • Bij het runnen van een succesvol bedrijf komt meer kijken dan je had verwacht. Je voelt je regelmatig alleen in het ondernemerschap.


 • Je gaat van webinar naar masterclass. Maar een kwalitatief goede coach met ervaring in meerdere vakgebieden heb je nog niet gevonden.

   

   

 • Je hebt dromen. Maar de stappen ernaartoe zijn nog een vraagteken.

Het is tijd om daad bij het woord te voegen

Je kan nu verder scrollen of iets anders gaan doen. Maar jij weet dat er dan niets gaat veranderen. Dit gesprek is een eenmalige kans. Voel jij dat je klaar bent voor een volgende stap? Ben je zat van het aanrommelen? Heb je behoefte aan een goede strategie? Vraag dan nu je strategiegesprek aan.

Vul het intake formulier in

Binnen 2 werkdagen ontvang je een berichtje of je in aanmerking komt voor een kosteloos strategiegesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.